“Vanlisar” sökes till hackathon!

För ett år sedan höll vi ett hackathon på Färgfabriken i Stockholm. Totalt 63 personer i tretton team som arbetade i två dagar på temat “Annons 2.0”. Förutom egna utvecklare och medarbetare från säljavdelningen hade vi team från digitala byråer, konsulter, Hyper Island-studenter och “vanliga ungdomar” som vi hittade via den här bloggen.

Om två veckor kommer vi göra ett nytt hackathon. Det kommer bli annorlunda mot det förra men vi söker deltagare även den här gången, dock inte av samma typ sist. Den här gången söker vi “vanliga människor”. Alltså personer som har någon relation till TV4 men som ska vara där i egenskap av att vara just användare eller tittare. Er insats kommer vara att få tycka till och feedbacka det ni får ta del av.

Upplägget för det här hackathonet bygger på att vi får in användare tidigt i processen. Redan på skiss- och ritstadiet vill vi visa upp hur vi tänker och vad vi vill göra för att få snabb input och relevant återkoppling.

Vi söker därför åtta personer som vill vara med fredag den 26 februari 11-15 på Venue 81 på Drottninggatan 81. Din uppgift blir att agera dig själv och tycka till om de prototyper och skisser du får se. Fattar du vad du ska göra? Vad funkar bra? Vad är otydligt? När skulle du använda den här tjänsten? Hur tänker du att den borde fungera? Ditt tyckande kommer bli en snabb återkoppling till teamen som jobbar på att lösa ett problem. Ingen expertkunskap krävs, bara att du är dig själv.

Vi ser till att du får lunch och energi så du håller dig pigg. I de pauser som uppstår kan du koppla av i fiket och umgås med andra som är där.

Låter det kul? Anmäl dig i så fall här! Och tipsa gärna din svärmor, sambo, frisör,  tandläkare, klasskompis eller soffliggare till kompis om du tycker att de skulle passa.

 

Läs om vår kommentarspolicy