Det är alldeles för mycket sport i TV

Insändare i en morgontidning för några veckor sedan:

Det är alldeles för mycket sport i TV

Vi har nyss haft OS och Paralympics. Vareviga lördag och söndag i veckor har det varit skidor, skidskytte, ishockey, slalom med mera hela dagarna. Lägg därtill fotboll som går veckorna i ända året om. Helt hopplöst att sätta på TV:n!

Att man sänder Vasaloppet tycker jag är okej. Det är en engångsföreteelse varje år, men att därutöver tvinga på oss sport hela tiden är för jäkligt. Det är faktiskt en fråga som TV4, Sveriges Television m fl. måste ta tag i. Vi är många andra som betalar TV-licens – inte bara sportnördarna!

Inga-Lill

**

Kära Inga-Lill,

Vi förstår din irritation. Har du kikat på nån av de Play-tjänster som t ex TV4, SVT m fl. erbjuder? Genom dem kan du titta på dina favoritprogram när och hur du vill. Du bestämmer din egen TV-tablå helt själv. Om du dessutom tecknar ett abonnemang hos de kommersiella kanalerna så ser du programmen utan reklam.

Med vänliga hälsningar,

Kundservice


**

Reflektionen från undertecknad är att det är tur att det finns ett filter mellan en sån som mig och slutkonsumenten. Här svarar en kundservice i världsklass medan min respons hade varit mer i stil med ”jag förstår inte problemet”, ”byt kanal” alternativt ”stäng av”

Med doft av en insutten och dammig manchestersoffa,

/En supernördig sportproduktägare

Läs om vår kommentarspolicy