#blogg100 – [1] Lite mer bloggande

Första inlägget i den här bloggen skrevs 13 november 2010 och tog upp frågan om vi skulle skriva på engelska eller svenska. Av de hittills 179 postade inläggen är majoriteten på svenska, så ungefär som vi spekulerade i inlägget gav sig språkfrågan när vi väl kom igång.

I vår tänkte vi försöka göra ett ryck att få upp tempot i bloggen och delta i utmaningen Blogg 100. Det finns massvis att skriva om för det händer mycket innanför TV4:s väggar, däremot har vi inte varit tillräckligt bra på att dela med oss av det. Det här blir ett försök till bättring. Vad vi kommer skriva om blir också något vi lär upptäcka längs med vägen men utveckling, teknik och produkt lär vara en röd tråd. Produkterna vi jobbar med är TV4.se på webben, TV4 Play på webb, iOS (iPhone och iPad) och Android (och nu senast på Apple TV) och Fotbollskanalen på webb, iOS och Android och Recept.nu.

Vi som bloggar kommer vara en mix av utvecklare inom app, webb och plattform, interaktionsdesigner, AD, produktägare och säkert någon joker utanför den gruppen.

Så nu kör vi: ett inlägg om dagen i hundra dagar. Kämpa!

Läs om vår kommentarspolicy