Två utvecklare sökes!

Idag har vi fyra egna utvecklare som jobbar med tv4play och tv4.se – Brian, Henrik, David och Kristian. Nu behöver vi bli två till.

Grovt uttryckt söker vi en backend som kan lite front end och en front end som kan lite backend. Vi vill att den som söker backendtjänsten ska ha jobbat ett tag, men man behöver inte vara supererfaren. Front-end-utvecklarnen behöver inte alls ha jobbat länge om grundläggande kunskaper och viljan att lära finns där. Vi gjorde tidigare ett försök att hitta utvecklare via bloggen, men hamnade kanske i lite för seniora sökande, därför gör vi en bredare sökning nu.

Allra viktigast för båda tjänsterna är att man är nyfiken på och gillar att jobba med ny teknik och att man också trivs med att jobba nära beställaren med att ta fram och förfina koncept.

Per fångade så bra hur vi jobbar i ett tidigare inlägg att jag saxar in det här:
“Vi utvecklar mycket i Ruby och vi arbetar med TV4.se, TV4Play.se och vårt API samt integrationer mot interna system. Vi försöker använda moderna plattformar och arbetssätt för att det underlättar vårt arbete. Vi tycker om att automatisera saker för att det spar tid och höjer kvaliteten, vi deployar ofta och skarpt, vi använder och testar många olika molntjänster för att det hjälper oss hantera trafiken och bidrar till kontinuerlig förbättring och vidareutveckling.”

Läs mer om tjänsterna hos Bravura som sköter rekryteringen.
Junior systemutvecklare frontend till tv4
Systemutvecklare backend till tv4

Ansök gärna (via Bravura), eller tipsa någon!

 

Läs om vår kommentarspolicy