We’re hiring!

Teknikavdelningen på TV4 Digitala Medier (vi!) har länge haft fyra utvecklare. Under senaste året har Henrik varit föräldraledig och vi har haft David, Kristian och Brian i tjänst. Utöver egna resurser har vi haft konsulter inne, under senaste 12 månaderna har antalet varierat från noll till elva beroende på vad vi arbetat med.

Men nu växer vi! Efter sommaren kommer vi anställa ytterligare två utvecklare.

För oss är det viktigt att hitta personer med rätt personliga egenskaper, kunskaper och inställning. Vi ser gärna att en är junior och en mer senior.

Vår mission är att arbeta med “TV på alla plattformar”.

Vi utvecklar mycket i Ruby och vi arbetar med TV4.se, TV4Play.se och vårt API samt integrationer mot interna system. Vi försöker använda moderna plattformar och arbetssätt för att det underlättar vårt arbete. Vi tycker om att automatisera saker för att det spar tid och höjer kvaliteten, vi deployar ofta och skarpt, vi använder och testar många olika molntjänster för att det hjälper oss hantera trafiken och bidrar till kontinuerlig förbättring och vidareutveckling.

Det är lite mer backend än frontend vi söker men Ruby, html, javascript, rails, css, Mule, Mongo, json, xml, REST, Node.js, jQuery, Git, Jenkins och Puppet är förkortningar, produkter eller plattformar som du har eller vill arbeta med.

Mycket mer om oss och vad vi gör hittar du här i bloggen och i de här presentationerna.

Lanseringen av “nya” TV4.se närmar sig och den är byggd som en responsiv webbplats och därmed blir också mobiltelefoner och surfplattor något vi arbetar med.

Kort sagt – vi jobbar med roliga produkter, har mycket trafik (och publik), ett bra team och moderna verktyg. Om du är en utvecklare tror jag att det är en mycket rolig tjänst.

Skicka en ansökan och berätta vem du är och vad du kan till wwwadm@tv4.se så återkommer vi löpande. Eller om det inte är dig vi söker – tipsa oss om vem vi borde prata med.

Läs om vår kommentarspolicy