bigbrother.se

Igår smög vi ut bigbrother.se. Sajtens huvudsyfte är att man ska kunna följa vad som händer i Big Brother-huset dygnet runt via ett antal livekameror. Besökaren får själv välja mellan enskilda kameror eller en “Directors cut”-ström där alla kameror används. Man kommer också att kunna läsa artiklar, se klipp från programmet, diskutera vad som händer i huset samt rösta i webbfrågor och därigenom påverka innehållet i programmet. Liveströmmen kommer att vara en betaltjänst, allt annat gratis.

Videodelen är uppsatt på samma grund som Play premium och textartiklar levereras från Polopoly. Kommentarer sköts via Disqus, webbfrågor körs via Polldaddy och blogglänkar samlas med Twingly. Facebook och Twitter används för delning och gilla-funktioner.

Ännu är sajten ganska tom, men det finns några artiklar publicerade och man kan teckna abonnemanget i förväg till rabatterat pris. Fram till programstarten fylls sajten på med innehåll och fler funktioner tillkommer.

Läs om vår kommentarspolicy